TheeMeesters

Onze thee komt van de beste en mooiste plantages en zorgt voor een perfecte geurige thee zoals u nog nooit heeft geproefd. Wij werken aan het creëren van een unieke theebeleving. We bieden een ruim assortiment mooie en unieke theesoorten.

Losse thee, de beste kwaliteit

Losse thee is voller van smaak en bevat meer nuances dan theegruis uit een zakje. Voor losse thee worden hele theebladeren gebruikt. Het bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Meer beleving

Uw gast ruikt en ziet de ingrediënten en dus de oorsprong van het product: de thee, maar ook de besjes, fruit, kruiden, en de bloesem. Dit zorgt voor een beleving die niet te vergelijken is met thee uit een zakje.

Aantrekkelijk geprijsd

De losse thee van KoffieMeesters is goedkoper dan de veel theezakjes. Bij een theezakje betaalt u meer voor de verpakking dan voor de inhoud, bij KoffieMeesters is dit andersom en betaalt u slechts voor de thee zelf.

Geen extra werk

Door een doordacht concept, is het serveren van losse thee van KoffieMeesters net zo eenvoudig als serveren van thee uit een zakje. Geen extra handelingen en toch die extra beleving en kwaliteitservaring!

Het KoffieMeesters concept

Met het KoffieMeesters concept biedt u uw gasten losse thee van uitzonderlijke kwaliteit en meer beleving dan met thee uit een zakje. Het is niet meer werk, het is goedkoper dan thee uit een zakje. Resultaat: meer omzet en meer winst!